Servis Naikkan Follower Instagram

Tentang Servis Ini

Naikkan follower Instagram bukan senang jika anda bukan seorang influencer dan terkenal di dunia maya. Tapi ada cara lebih mudah. Macam mana? Upah pakar untuk naikkan Follower anda.

Korang rasa penat tak nak dapatkan follower Instagram?

Ya. Memang penat dan nak naikkan follower Instagram ni memerlukan masa yang lama jika kita tak dikenali ramai ataupun senang kata tak popular.

Tapi masih ada cara kita boleh naikkan follower dengan lebih cepat. Antara yang perlu kita kena buat adalah create content-content yang menarik dan bermanfaat dalam Instagram kita. Bukan tu saja. Kita mesti update setiap hari dan terpaksa kerah idea dan tenaga untuk mencari content yang menarik setiap hari untuk upload di Instagram.

Walau macam mana pun, kaedah ni tetap kita kena bersabar untuk tingkatkan follower.

Untuk siapa servis ni?

Jangan ikut artis. Mereka dah memang dikenali ramai. Buat video korek hidung pun view beratus ribu. Mencecah juta views pun ada. Follower pun boleh tahan banyak.

Tapi servis saya ni fokus pada orang yang langsung tak dikenali, tapi boleh mencapai followers sehingga ratusan ribu dalam masa beberapa hari saja.

Betul ke ni?

Tak betul saya tak tulis pula dalam blog rasmi dan blog peribadi saya ni.

Tapi…Ada terma dan syarat dia anda kena baca dan faham sebelum ambil servis ni.

Terma & Syarat

✔ Tidak menjamin ada engagement atau interaksi dengan followers. Hanya naikkan followers sahaja.
✔ Ada dua pakej iaitu Followers Worldwide dan juga Followers Malaysia saja. Jika anda ingin follower dari Malaysia, harganya lebih tinggi sikit.
✔ Akaun mesti diset “Public” bukan “Private”. Sila semak sebelum buat tempahan.
✔ Jika dah buat order, tidak boleh batalkan semula. Pastikan anda betul-betul berminat dengan servis ini dan tiada refund.
✔ Tidak boleh cari servis lain jika belum selesai tempahan.
✔ Kami tidak akan contact anda jika tempahan telah siap. Anda perlu pantau sendiri jika order sudah mencapai bilangan follower.

Harga & Pakej

Di sini kami tawarkan dua jenis Follower iaitu Follower Worldwide dan Follower Malaysia.

Follower Worldwide adalah follower yang datang dari seluruh negara dan follower ni adalah dummy follower di mana hanya ada akaun sahaja tetapi akaun tidak aktif.

Follower Malaysia pula adalah follower yang aktif dan hanya dari follower Malaysia sahaja.

Berikut adalah harga pakej untuk Follower WorldWide dan Follower Malaysia

Follower WorldwideFollower Malaysia (Sahaja)
10,000 Followers – RM150
20,000 Followers – RM250
30,000 Followers – RM350
40,000 Followers – RM450
50,000 Followers – RM550
60,000 Followers – RM650
70,000 Followers – RM750
80,000 Followers – RM850
90,000 Followers – RM950
100,000 Followers – RM1000
300 Followers - RM50
500 Followers - RM60
1000 Followers - RM100
2000 Followers - RM175
3000 Followers - RM260
4000 Followers - RM350
5000 Followers - RM450
10000 Followers - RM900

Soalan Lazim

Adakah follower ni aktif?

Follower dari Worldwide hanya follower dummy akaun, manakala follower dari Malaysia merupakan follower yang aktif.

Berapa lama masa ambil untuk siap?

Ia bergantung pada follower jenis mana anda ambil. Biasanya follower Worldwide lebih cepat berbanding follower dari Malaysia (real akaun). 

Di sini saya berikan anggaran.

Untuk siapakan follower worldwide sebanyak 10k hanya mengambil masa 3-4 hari sahaja manakala untuk follower Malaysia sebanyak 1k akan mengambil masa selama 2-3 minggu.

Begitu juga dengan jumlah follower yang lain. Anda boleh anggarkan sendiri.

Apa perlu saya buat lepas pembayaran?

Apa yang anda hanya perlu buat adalah dengan memberikan saya USERNAME instagram sahaja.

Anda boleh hubungi saya

Ada rule ke perlu saya ikut?

Ya ada.

Sila ikut rule di bawah untuk tidak membawa masalah pada tempahan anda. Jika tidak ikut rule ni, deposit anda akan terbatal jika ada apa-apa masalah.

>Due to update process, order will start after 48 hours
>No password NEEDED
>Increase 30-100 follower per day
>REAL and ACTIVE Malaysian follower (untuk follower Malaysia sahaja)
>Random Malaysia Follower
>Untuk IG bisnes, sila matikan limit umur ig visit
>IG must PUBLIC
>Jangan tukar username IG semasa order pending/in progress
>Jangan unfollow/block mana mana IG semasa order masih berjalan

Adakah servis ni selamat dan tidak di Ban oleh IG?

Untuk pengetahuan anda, saya buat servis ni dengan berhati-hati dan tidak terlalu terkejar-kejar supaya sistem IG tidak kesan aktiviti yang bukan-bukan dalam IG. Saya sudah buat beratus servis ni dan tiada lagi masalah complain akaun kena Ban.

Siapa Buat Servis Ni?

Saya seorang penulis blog sepenuh masa di Blogfaiz.com dan juga suka buat video tutorial di YouTube Channel Blog Faiz. Di samping itu juga saya seorang pembina website.

Cara Tempah & Hubungi

Jika ada soalan yang ingin ditanya, sila hubungi saya terlebih dahulu melalui salah satu kaedah di bawah.

1. Borang Hubungi
2. Whatsapp
3. Instagram

Nombor Akaun Bank

Maybank
Nama: SM TECHNOLOGIES NETWORK
No Acc: 553056413531
Email: hi@blogfaiz.com

Cimb Bank
Nama: SM TECHNOLOGIES NETWORK
No Acc: 8602857975
Email: hi@blogfaiz.com

Scroll to Top