blogfaiz.com

Berkarya Untuk Berkongsi

Menulis dan sebar ilmu melalui blog ia satu kepuasan jiwa yang tak dapat aku gambarkan. Dalam blog ni aku banyak buat perkongsian mengenai travel, makanan, review hotel dan pelbagai info yang menarik semestinya memberi manfaat kepada pembaca.

 

Siapa Saya?

Saya mula berkecimpung dalam dunia blogging sejak dari tahun 2013 lagi. Tapi pada masa tu hanya berblogging sebagai hobi dan tidak terlalu serius buat duit melalui blog.

Namun, pada tahun 2018 saya mula serius dalam blogging dan pada tahun 2018 juga saya mula mohon akaun adsense dan mula buat duit melalui blog secara pasif.

Saya juga seorang web designer yang telah membantu beratus usahawan kecil di luar sana untuk dapatkan website atau blog pertama mereka. Kenali lebih lanjut…

Apa yang boleh belajar di sini?

Berikut adalah misi dan visi saya bangunkan blog ini

Belajar WordPress

Saya ada sediakan beberapa tutorial untuk korang mula belajar WordPress

Bina Networking

Di sini juga anda boleh bina network dengan join Forum Blog Faiz

1001 Tutorial

Di sini saya telah menulis pelbagai tutorial untuk memandaikan bangsa.

Belajar Bisnes

Saya akan kongsikan tips dan nasihat untuk memulakan bisnes kecil-kecilan.

Buat Duit Blog

Belajar macam mana cara nak buat duit dengan blog secara pasif dan aktif.

Blogger & YouTuber

BlogFaiz dibina khas untuk menyatukan antara blogger dan juga YouTuber

Servis Bina Website

Website atau blog pada masa kini bukan lagi satu pilihan tapi ia adalah wajib bagi semua peniaga tak kira online ataupun offline kerana website mampu kembangkan bisnes anda di peringkat antarabangsa.

Artikel Terkini

Berikut adalah artikel terkini di blogfaiz.com untuk dijadikan santapan umum. Anda boleh request artikel ataupun tutorial untuk saya masukkan dalam blog.

Scroll to Top